2016-01-29 11:58Uppdrag

Advokatfirman Lindahl fortsätter växa med nio nya delägare

Lindahl är en av landets största affärsjuridiska rådgivare och byråns fortsätter hela tiden att utvecklas. Under 2016 förstärker byrån sitt erbjudande ytterligare genom att nio av byråns uppskattade jurister får nya roller som delägare på Lindahl.

- Vi är väldigt glada och stolta över att fler utmärkta affärsrådgivare ansluter till vår delägargrupp. De är alla ypperliga och uppskattade advokater och kollegor med förmågor att skapa affärsnytta för våra klienter. De är viktiga för Lindahls fortsatta utveckling, säger Eva-Maj Mühlenbock, VD för Lindahl.

De nya delägarna är Jonas Löfgren och Maria Arnoldsson (Stockholm), Cecilia Rehn (Malmö), Jon Fägerquist (Göteborg), Michael Edquist och Daniel Ullsten (Uppsala), Clas Rosdahl (Örebro) samt Fredrik Karlsson och Svante Liljedahl (Helsingborg).

Jonas Löfgren är expert inom life science och erfaren inom branschens regler för marknadsföring, regulatoriska frågor och tvister. Jonas började på Lindahl 2008.

Maria Arnoldsson arbetar med kapitalmarknad och publik M&A, samt bolagsrättsliga frågor. Maria började på Lindahl 2011 och hon blir delägare med start 2017.

Cecilia Rehn arbetar främst inom det IT-rättsliga området och med rådgivning kring kommersiella avtal inom IT-branschen. Cecilia började på Lindahl 2007.

Jon Fägerquist arbetar med allmän affärsjuridik, tvistlösning och processer samt fastighets-, entreprenad- och hyresrätt. Jon började på Lindahl 2009.

Michael Edquist arbetar främst med allmän affärsjuridik, IT-rätt, bolagsrätt och företagsöverlåtelser. Michael började på Lindahl 2008.

Daniel Ullsten arbetar med allmän affärsjuridik, skiljeförfaranden och domstolstvister samt entreprenadmål. Daniel började på Lindahl 2011.

Clas Rosdahl arbetar med allmän affärsjuridik och obeståndsrätt. Clas har mångårig erfarenhet av konkursförvaltning. Han började på Lindahl 2015.

Fredrik Karlsson arbetar främst med entreprenadrätt, fastighetsrätt och tvistlösning och processer. Fredrik började på Lindahl 2011.

Svante Liljedahl arbetar främst med aktiebolagsrätt, M&A, bank och finans, samt som rådgivare vid kommersiella avtal. Svante började på Lindahl 2011.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson