2020-12-23 09:45Uppdrag

Advokatfirman Lindahl biträdde MIMS Invest i försäljning av handelsområde

Arwidsro förvärvar Rondellens Handelsområde i Staffanstorp från MIMS Invest. Förvärvet omfattar ca 29 100 kvm uthyrningsbar area med ett fastighetsvärde om 307 mkr och ett hyresvärde om 27,4 mkr. Arwidsro tillträdde den 22 december 2020.

Rondellens Handelsområde består av moderna handelsfastigheter med stark betoning på hälsa och livsmedel med hyresgäster som Willys, Plantagen, Dollarstore, STC-träningsklubb och Padel Center.

Lindahls team bestod av Anders Adielsson, Andreas Lindh, Viktor Friberg och André Persson.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson