2020-10-23 12:34Nyheter

Våra advokater rankade i årets IP Stars

Lindahl har fått fina placeringar i IP Stars årliga ranking där byråer i över 70 länder granskas. Lindahl har rankats inom dessa områden: Patent contentious, Trade mark contentious och Trade mark prosecution. 

Johan Norderyd har rankats både som Trademark Star och Patent Star i årets utgåva. Christian Sundén och Lukas Jönsson rankas som Rising Stars, varav det är andra året i rad som Christian får utmärkelsen. I Sverige är totalt 26 jurister utsedda till Rising Stars.

Ta del av de fullständiga resultaten här »


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.