2019-06-18 06:36Nyheter

Lindahl gör hållbarhet – seglar till Almedalsveckan

På söndag den 23 juni sätter Lindahl segel mot Visby och Almedalsveckan. Resan påbörjas i Göteborg och förväntas ta 6 dagar. Ombord på båten finns jurister som under resans gång kommer att diskutera hållbarhetsfrågor.

”Vi ville göra något konkret hållbart, så istället för flyg, bil, eller färja så seglar vi i år till Almedalen” - säger förste matros Hanna Lundqvist.

Skutan Mathilda af Mollösund lämnar den 23 juni Göteborg och sätter kurs mot Visby där hon ligger i hamn mellan den 29 juni och 3 juli. Under kapten Karin Rosenbergs ledning kommer seglingen att ske i fem olika etapper med olika Lindahlbesättningar per etapp.

Under tiden i Visby hamn består besättningen av representanter från Lindahl Göteborgs upphandlingsgrupp – Hanna Lundqvist, Denise Peters, Anders Nilsson – och fastighetsgrupp – Robert Jukic Karlsson och Jon Fägerquist.

Båten kommer att ligga lätthittad längst in i hamnen där alla är välkomna ombord för att prata hållbarhet, upphandling, fastighetsrätt eller bara ta en kopp kaffe och prata segling.

Syftet är – förutom att delta under Almedalsveckan – att göra en resa med temat hållbarhet. Under resan kommer det att hållas utbildningsmoment och diskussioner om hur vi kan arbeta mer hållbart – både på arbetsplatsen och i förhållande till klient. På Lindahl handlar det dels om att skapa en hållbar arbetsmiljö, dels om att minimera miljöpåverkan. I förhållande till klienter vill Lindahl skapa en medvetenhet och kunna bidra med proaktiv rådgivning i hållbarhetsfrågor.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman