2018-11-12 15:31Nyheter

​Lindahl förstärker inom bank och finans – rekryterar Sten Gejrot

Advokatfirman Lindahls kontor i Malmö förstärker sitt erbjudande inom bank- och finansområdet genom delägarrekryteringen av Sten Gejrot. Sten har en lång och gedigen erfarenhet, framförallt inom finansiering och kapitalmarknadsfrågor, men också inom sjörätt, bolagsrätt och företagsöverlåtelser.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Sten välkommen till Lindahl. Vi vill ge råd som skapar värde för våra klienter, både idag och i framtiden. Satsningen på bank & finans samt kapitalmarknad förstärker vår redan starka bas inom bland annat M&A, fastigheter och immaterialrätt, säger Johan Herrström, managing partner på Lindahl i Malmö.

Sten Gejrot kommer närmast från MAQS Advokatbyrå och går in som delägare i Lindahl vid årsskiftet.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman