2020-02-19 11:34Nyheter

Advokatfirman Lindahl växer i Stockholm – två nya delägare och två jurister

null

Nu tar Lindahl nästa steg i utvecklingen av byrån med ytterligare två delägare i Stockholm. Det är advokaterna Monica Lagercrantz och Dennis Westermark som ansluter till Lindahl i Stockholm. Dessutom ansluter advokat Nicklas Bexelius och Lisa Liljekvist.

Genom att öppna nytt kontor i Stockholm i december 2019 med delägarna Mats Tindberg, Mårten Lindberg och Henrik Nobel, och samtidigt utse Tobias Wåhlén till vd, har Lindahl stärkt sin position som en av Sveriges ledande advokatbyråer. Med de nya delägarna, som båda är verksamma vid Advokatfirman Westermark Anjou idag, och två biträdande jurister befäster byrån den positionen ytterligare, samtidigt som ambitionen är att fortsätta växa.

Det är viktigt för oss att ha en stark position i Stockholm och därför är vi mycket glada över att kunna välkomna fler skickliga jurister till vårt nyöppnade Stockholmskontor. Genom rekryteringarna kommer Lindahls Stockholmskontor att bli en av de ledande advokatbyråerna inom kapitalmarknad & publik M&A. De kommer också att bidra starkt till våra klienters arbete och till Lindahls kultur, vilken alltid har varit drivande för vår framgång, säger Johan Herrström, styrelseordförande i Advokatfirman Lindahl.

Monica Lagercrantz är specialiserad inom kapitalmarknad & publik M&A samt associationsrätt. Dennis Westermark arbetar huvudsakligen med kapitalmarknad och publik M&A, associationsrätt och tvistlösning. Båda två har skrivit flera böcker inom Kapitalmarknad & publik M&A och undervisar regelbundet inom det området. Lisa Liljekvist är specialiserad inom IT, corporate finance och immaterialrätt och kommer närmast från en roll som Legal Counsel på Storytel. 2019 utsågs Lisa till ”Årets Rising Star” av bland andra Affärsvärlden och Sveriges bolagsjurister. Nicklas Bexelius är advokat och specialiserad inom bolagsrätt, privat M&A och investeringar, särskilt inom tech och digital business. Han har även erfarenhet av fastighetstransaktioner och kommer närmast från Synch.

– Lindahl har spännande ambitioner och mycket positiv energi. Tillsammans med alla nya skickliga kollegor ser vi nya delägare fram emot att vara med och bygga upp en verksamhet med fullt fokus på klientens affärsnytta, säger Monica Lagercrantz, ny delägare på Lindahl.

Lindahls nyöppnade kontor i Stockholm ligger på Strandvägen 3. Med de nya delägarna ingår totalt fem advokater i delägargruppen. Fler jurister kommer att ansluta till Lindahl i Stockholm inom kort.

– Vi räknar med att vara omkring 30 medarbetare i Stockholm inom kort i våra nya fina lokaler. Det blir både ett av Sveriges snabbast växande advokatkontor och en av de mest spännande arbetsplatserna för såväl etablerade som nya jurister, säger Johan Herrström.

 


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Tobias Wåhlén
VD | CEO
Tobias Wåhlén
Johan Herrström
Styrelseordförande | Chairman of the Board
Johan Herrström